MALZEMELER
-1 tane kalın Ankara bazlaması-10-15 dilim sucuk
-5-6 dilim kaşar peyniri
-ince kıyılmış maydanoz
-ketçap, mayonez
Ankara bazlamasının arasını bir bıçakla keserek açıyoruz. Yağsız
bir tavada sucukları kızartıp ekmeğin arasına diziyoruz. Aynı tavada şimdi
kaşar dilimlerini ısıtarak eritiyoruz. Bir çatal yardımı ile erimiş kaşarları
sucuğun üzerine eşit şekilde dağıtıyoruz. Tavada biraz peynirden yağ kalmış
olabilir sakın yıkamayın. Tavanın altını en kısığa getirip şimdide ekmeği
kızartıyoruz. İki tarafı da kızarınca bol maydanoz koyup isteğe göre ketçap ve
mayonezle afiyetle yiyoruz. Kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle çocukların çok
sevdiği bir yiyecek. Hamburgerlerden daha güzel bir lezzet. Zaten hazır
hamburger ekmeklerinde bol miktarda gdo'lu mısır şurubu var. Bu yiyeceği
çocuklarınıza yedirirken bir kez daha düşünün derim.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder